Την Καίτη Παπούλια αποχαιρετά με ανακοίνωσή του το τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού, η οποία όπως αναφέρει διακρίνονταν για τον πράο και καλόκαρδο χαρακτήρα της.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ένα επίλεκτο μέλος του Τμήματος Άρτας του Ερυθρού Σταυρού και της τοπικής κοινωνίας μας, έφυγε τις προηγούμενες ημέρες για την αιωνία μακαριότητα. Η αγαπητή σε όλους μας, και όλους όσοι την γνώριζαν, Καίτη (Αικατερίνη) Παπούλια.
Με το απλό, πράο και καλόκαρδο χαρακτήρα της, την χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις αγάπη και προσφορά της σε όλους και ιδιαίτερα στους έχοντες ανάγκη στήριξης και βοήθειας, είχε δίκαια κατακτήσει την εκτίμηση και αγάπη όλων όσοι είχαν τύχη να την γνωρίζουν και να συνεργαστούν μαζί της. Σε όλες τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού επί 40 σχεδόν χρόνια ως εθελόντρια, ήταν πάντα παρούσα και με ακούραστη διάθεση να προσφέρει το περισσότερο δυνατόν με την υποδειγματική προσωπική της συμμετοχή, αλλά και με την οικονομική της συνδρομή όπου και όταν ήταν απαραίτητο και δυνατό.
Η κηδεία της τελέστηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στη Αθήνα όπου έμενε πρόσφατα κοντά στα παιδιά της και τις οικογένειές τους.
Ο Ερυθρός Σταυρός με πολλή αγάπη και σεβασμό στη μνήμη της εύχεται για την ανάπαυση της ψυχής της και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ