ΤΟ Σάββατο 28 Ιανουαρίου με συναυλία του συγκροτήματος «ONIRAMA» (φωτο) γίνεται η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα από το «Καρναβαλικό Κομιτάτο», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο, περιλαμβάνοντας επίσης χορευτικά σχήματα σχολών της πόλης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νεοσύστατου ΔΣ, για προχτές Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η δράση «Πολύχρωμη Πόλη» με την οποία απευθύνθηκε πρόσκληση στους καταστηματάρχες των εμπορικών καταστημάτων και της εστίασης να στολίσουν αποκριάτικα τους χώρους τους. Ταυτόχρονα, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το «Καρναβαλικό Κομιτάτο» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (8 το βράδυ) στο «Μητρόπολις καφέ» επί της παραλίας, με πλούσιο μπουφέ, λαχειοφόρο, μουσική και με την υπόσχεση για μια υπέροχη βραδιά.
Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων δεν σταματά εδώ. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου συνεχίζονται με καρναβαλοδρώμενα, άλλες δραστηριότητες και συναντήσεις γκρουπ του Κομιτάτου. Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα γίνει ο «Κόκκινος Χορός», ακριβώς μετά από μια βδομάδα (Σάββατο 18 Φεβρουαρίου) ξανά καρναβαλοδρώμενα και συναντήσεις γκρουπ, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με άρματα και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου τελετή λήξης του καρναβαλιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ