Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Αρταίων Κώστας Χαρακλιάς, ο οποίος επικαλείται προσωπικούς λόγους.
Στο κείμενο της παραίτησής του, αναφέρει: «Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού μας Συμβουλίου κε Τράμπα, αγαπητέ φίλε Κώστα, δια της παρούσης θα ήθελα να σου γνωστοποιήσω την πρόθεση, αναφορικά με την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος και θα σε παρακαλούσα να γίνει δεκτή.
Υπηρέτησα τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου από το 2014 έως και σήμερα από διάφορες θέσεις ευθύνης, με όλη την εντιμότητα και την ειλικρίνεια που με διακατέχει ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο.
Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια με όποιες δυνάμεις διέθετα να οικοδομήσω, μέσω συλλογικής προσπάθειας, και εγώ κάτι καλύτερο για την πόλη που γεννήθηκα, για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ. Όμως λόγοι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικοί με οδηγούν να σταματήσω, προς το παρόν.
Πάντοτε θα με ενδιαφέρει ο τόπος μου, μια και τα παιδιά μου – που τώρα είναι μαθητές – θα επιθυμούσα να τα δω να ευημερούν και να προκόβουν στη γενέτειρά τους απαρτιζόμενοι από μια γενιά ενεργών πολιτών.
Αγαπητέ Πρόεδρε, παραδίδω λοιπόν στα χέρια σου, την έδρα μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μην επιλέγοντας φυσικά την ανεξαρτητοποίηση, γιατί αφ’ ενός αυτό αντίκειται στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την προσωπικότητά μου και αφ’ ετέρου δεν θα ήθελα επ’ ουδενί να διακόψω την ομαλή λειτουργία του Δήμου μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής αρχής.
Αναμφίβολα μέσα σε λίγες γραμμές δεν χωρούν τα αμέτρητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρωτίστως στον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, όπως και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τους συναδέλφους μου και τις υπηρεσίες του Δήμου που οκτώ και πλέον χρόνια είχαμε μια αγαστή συνεργασία.
Καταλήγοντας, δεν μπορώ παρά να μην ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν κάποιους μπορεί να στεναχώρησα όλο αυτό το διάστημα, μα γνώμο- νας και κριτήριό μου είναι η ΑΝΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, και ένα μεγαλύτερο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για ότι ενδεχομένως δεν πρόφτασα να ολοκληρώσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ