ΜΙΑ και μοναδική γυναίκα εκπροσωπεί το ωραίο φύλο στο νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Άρτας) ύστερα από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής και είναι η ίδια που σάρωσε σε ψήφους.
Ο λόγος για την Λαμπρίνα Σκορίλα που απέσπασε 57 σταυρούς προτίμησης από τους 63 αντιπροσώπους των σωματείων οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες, κάτι που δεν είναι τυχαίο. Στο προηγούμενο ΔΣ ήταν αντιπρόεδρος του ΕΚΑ, του οποίου είχε την ευθύνη της πολιτιστικής δουλειάς όταν και διοργανώθηκαν δεκάδες εκδηλώσεις με κορυφαίες εκείνες που ήταν αφιερωμένες σε Κούβα και Παλαιστίνη, των οποίων οι πρέσβεις στην Ελλάδα τις τίμησαν με την παρουσία τους. Πλούσια, εν τω μεταξύ, είναι η δράση της και με θεατρικές ομάδες.
Επομένως, στο πρόσωπό της Λαμπρίνας Σκορίλα, που θυμίζουμε ότι είναι κόρη του αείμνηστου δικηγόρου Λάμπρου Σκορίλα, εκείνου του χαρισματικού ανθρώπου με το υψηλό ήθος, την αγωνιστική δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη που δυστυχώς έφυγε νέος, αναγνωρίστηκε η προσφορά αλλά και η μαχητικότητά της διότι δεν έλειψε ποτέ από κανένα προσκλητήριο, γι’ αυτό και επιβραβεύθηκε δια της ψήφου.
Προκειμένου να γίνει αντιληπτή η εμπιστοσύνη με την οποία την περιέλαβαν οι συνάδελφοί της εργαζόμενοι, αρκεί να σημειώσουμε ότι ο δεύτερος (Βαγγέλης Χήρας) βρέθηκε με 12 ψήφους λιγότερους, επαναλαμβάνουμε ανάμεσα σε 63 ψηφίσαντες. Απ’ ότι πληροφορούμαστε μέσα από τη νέα σύνδεση του ΔΣ θα συνεχίσει την πολιτιστική της δουλειά που είναι μεν κέρδος για το ΕΚΑ, παράλληλα όμως παρήγορο και για την τοπική μας κοινωνία.
Τα συγχαρητήρια από μάς για το έργο που επιτελεί και για το αποτέλεσμα στις εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ