ΑΠΟ ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε μέσω της ανακοινώσεως Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα εξ αφορμής διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος στο 7ο δημοτικό η ΔΕΗ, ο πρώην αντιδήμαρχος Αρταίων αρμόδιος για θέματα (και) παιδείας Δημήτρης Ευαγγέλου, τα έκανε όλα καλά.
Σε κάποιο σημείο, εν τω μεταξύ, αναφέρει: «Όσες φορές αιτήθηκα επιχορήγηση από το Δήμο για αντιμετώπιση προβλημάτων και κάλυψη έκτακτων αναγκών των σχολείων, εισέπραττα αρνητική απάντηση και είναι ενδεικτικό ότι τα έτη 2021 και 2022, οι Σχολικές Επιτροπές δεν έλαβαν καμία επιχορήγηση από τον Δήμο, αισθανόμενος έτσι αδικημένος συγκρίνοντας με τις επιχορηγήσεις που ελάμβαναν οι Σχολικές Επιτροπές τα προηγούμενα έτη…».
Επ’ αυτών απάντηση θα μπορούσε να δώσει η Δημοτική Αρχή ώστε να έχουμε και την άλλη άποψη. Άλλο όμως θέλουμε να ρωτήσουμε εμείς τον ανεξαρτητοποιηθέντα πλέον κ. Ευαγγέλου: Για ποιό λόγο, αν όντως έτσι είναι, δεν τα έλεγε αυτά όταν ήταν αντιδήμαρχος και γιατί ως δημόσιο πρόσωπο εκλεγμένο από το λαό επέτρεπε στον εαυτό του να είναι «αδικημένος»; Συνακόλουθα «αδικημένη» και η εκπαιδευτική κοινότητα.
Η λαϊκή παροιμία ωστόσο αποφαίνεται: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ