Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει να γράφει τις σελίδες της πολύχρωμης ιστορίας του.
Σύμφωνα με τα όσα κάνει γνωστά το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, για την επιλογή της «βασίλισσας του Καρναβαλιού» υπήρχε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα δύο κορίτσια που προκρίθηκαν στην τελική φάση. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση, με νόμισμα. Πράγματι έριξαν το νόμισμα και έμεινε… όρ- θιο. Δεν έγειρε ούτε κορώνα ούτε γράμματα. Στο Κομιτάτο θεώρησαν ότι είναι σημάδι(!) και έτσι σε πανελλήνια, ίσως και παγκόσμια πρωτοτυπία, το Καρναβάλι θα έχει δύο… «βασίλισσες». Την 19χρονη Κατιάνα Καλντουρμίδη και την 22χρονη Ιωάννα Νάτσου.
Η πρώτη συστήνεται ως εξής: «Γεννήθηκα και κατάγομαι από την Πρέβεζα. Εδώ και έναν χρόνο κατοικώ στην Αθήνα λόγω σπουδών (βοηθός Βρεφονηπιοκόμου) και για να κυνηγήσω το όνειρο μου, τον χορό. Ο χορός με βοηθούσε πάντα να εκφράζω τα συναισθήματά μου…Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με διάφορους χορούς όπως ζούμπα, λάτιν, χιπ χοπ, ρέγκετον, ποντιακά, δημοτικά…».
Η δεύτερη συστήνεται ως εξής: «Κατάγομαι και έχω μεγαλώσει στην Πρέβεζα. Τελείωσα κομμωτική και ονυχοπλαστική. Τον τελευταίο χρόνο ζω στην Πρέβεζα διότι έλειπα λόγω σπουδών. Έχω ασχοληθεί με όλους του χώρους (λάτιν, μπαλέτο, ζούμπα, χιπ χοπ) αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω σταματήσει εδώ και τρία χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συμμετάσχω στο Κομιτάτο Πρέβεζας καθώς ήταν ένα από τα όνειρα μου. Ανυπομονώ να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά». Οι δύο “βασίλισσες” συναντήθηκαν την Κυριακή με τον δήμαρχο Πρέβεζας Δημήτρη Γεωργάκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ