«Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτας έγινε πραγματικότητα», τονίζεται σε ανακοίνωση Τύπου του πολιτικού γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Άρτας της ΝΔ Γιώργου Στύλιου.


«Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ) – επισημαίνει – υπέγραψε την εξουσιοδότηση προς τον εκπρόσωπο και τον μηχανικό των ΚΤΕΛ προκειμένου αυτοί να προβούν στις ενέργειες που απαιτούνται για να τεθεί το έργο σε τροχιά υλοποίησης. Ανάμεσα σ’ αυτές και η απόκτηση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.
Με την εξέλιξη αυτή, οι κοινές προσπάθειες του υφυπουργού Γιώργου Στύλιου με τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΤΑΔ και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, δικαιώνονται».
Με αφορμή την υπογραφή της εξουσιοδότησης, ο κ. Στύλιος δήλωσε: «Οι σημερινές εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ είχαν ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Με την απόφαση της ΕΤΑΔ ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτας. Έργο που θα βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού. Με θετικό αντίκτυπο για το νομό και την πόλη της Άρτας.
Οι από κοινού προσπάθειές μας με την διοίκηση και το προσωπικό του Σταθμού αποδίδουν πλέον καρπούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΤΑΔ και του ΚΤΕΛ για την συνεργασία. Θα είμαι στο πλευρό τους και θα τους στηρίζω σε κάθε στάδιο της όλης διαδικασίας, μέχρι και την ολοκλήρωσή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ