ΣΤΟΝ Δήμο Νικολάου Σκουφά ορκίστηκε ήδη ο Δημήτρης Ντασκαγιάννης (φωτο), γιατρός ογκολόγος, ο οποίος ως πρώτος επιλαχών αναπληρώνει την έδρα της παράταξης της πλειοψηφίας μετά τον αδόκητο θάνατο του έως τότε προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιου (Σάκη) Βασίλη.


Ο Δημήτρης Ντασκαγιάννης, εν τω μεταξύ, προτάθηκε από την δήμαρχο Ροζίνα Βαβέτση για την θέση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και την Κυριακή των Χριστουγέννων, όπως άλλωστε επιβάλλεται από το νόμο, συνεδρίασε το Σώμα λαμβάνοντας ψήφο εμπιστοσύνης. Ο ίδιος είχε διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον ίδιο Δήμο από το 2014 έως το 2016.
Κατάγεται από τη Μεγάρχη Άρτας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το επάγγελμά του είναι γιατρός – ογκολόγος, εκπαιδευόμενος στη Νυρεμβέργη Γερμανίας. Την ειδικότητά του ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Από το 2010 έως το 2013 ήταν ειδικός Ογκολογικής Ιατρικής/ Ινστιτούτο Νευρολογίας Λευκωσίας Κύπρου και παράλληλα συνεργάτης ερευνητής της Σχολής Μοριακής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το 2011 έκανε την διατριβή του ως υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2013 έως το 2020 διετέλεσε ιδιώτης γιατρός στην Άρτα όταν και διορίστηκε μόνιμος γιατρός στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Έχει άρτια γνώση τεσσάρων ξένων γλωσσών. Καλή επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ