ΜΕ την ανάδειξη νέου ή νέας πρυτάνεως ολοκληρώνεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ο κύκλος των εκλογικών διαδικασιών που άνοιξε περίπου δύο μήνες πριν.


Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και την θέση διεκδικούν η καθηγήτρια Άννα Μπατιστάτου και ο καθηγητής Σταύρος Νικολόπουλος, οι οποίοι πρότειναν και τους αντιπρυτάνεις που ο καθένας εκ των δύο θα συνεργαστούν. Η Άννα Μπατιστάτου προτείνει τους εξής: Παναγιώτα Καντή, καθηγήτρια Τμήματος Φυσικής, Ιωάννη Λεονάρδο, καθηγητή Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Θεόδωρο Ματίκα, καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Ξενοφώντα Μπάτσικα, καθηγητή Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης.
Ο Σταύρος Νικολόπουλος προτείνει τους εξής: Μηνά Πασχόπουλο, καθηγητή Τμήματος Ιατρικής, Πέτρο Μαραγκό, αναπληρωτή καθηγητή Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Κωνσταντίνο Σκομπρίδη, καθηγητή Τμήματος Χημείας, Παναγιώτη Κόκκα, καθηγητή Τμήματος Φυσικής.
Στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου συμμετέχουν 11 εσωτερικά και εξωτερικά μέλη, τα οποία θα ψηφίσουν για το νέο ή τη νέα πρύτανη. Αυτομάτως με την εκλογή του/ της αναδεικνύονται χωρίς ψηφοφορία και οι αντιπρυτάνεις που προτείνει ο καθένας εκ των δύο.
Τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης επωμίζονται την ιστορική ευθύνη για την επιλογή της βέλτιστης λύσης ώστε να συνδιαμορφωθεί το τοπίο που θα επιτρέψει στην ακαδημαϊκή κοινότητα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Και μαζί βέβαια της Ηπειρωτικής κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ