Με την γνωστή ευπρέπεια και το ήθος που τον διακρίνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ανέδειξε με πειθώ και νηφαλιότητα τις θέσεις του κόμματος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ.


Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων κι άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που εξέθεσαν. Ήταν εκεί το Επιμελητήριο Άρτας δια του προέδρου του Γιάννη Γκολομάζου, ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Δημήτρη Χουλιάρα, η ΟΑΣΝΑ με τον Βαγγέλη Μπέτσα, ο Αγροτικός Σύλλογος Πέτα με τον Μπάμπη Πεσλή ως και οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Αλιφτήρα και τον γραμματέα Παναγιώτη Κυρτσιά.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συμμερίστηκε απόλυτα τις ανησυχίες και τα προβλήματα και παρότρυνε τους πάντες να παλέψουν μαζικά μέσα από φορείς και συνδικάτα που θα βρεθούν με τους συναγωνιστές του ΚΚΕ.
Τέλος, με συγκίνηση παρέλαβε κι ένα ξεχωριστό δώρο που είχε φιλοτεχνήσει ο γνωστός εικαστικός Τάκης Βαρελάς, έναν πίνακα με το ιστορικό γεφύρι, εργάτες και μια κόκκινη σημαία. Αργότερα, στην κατάμεστη «Πολιτεία», σ’ ένα πλήθος 370 ατόμων, μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος επιτιθέμενος στους δύο μονομάχους, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θανατηφόρο ατύχημα της «ΗΠΕΙΡΟΣ» όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Χρήστος Ζορμπάς τονίζοντας την κομβική συμβολή του Εργατικού Κέντρου μέσα από κινητοποιήσεις πριν και κατά τη διάρκεια της δίκης.
Πάντως τα στελέχη του κόμματος κατέγραψαν με ικανοποίηση την ανταπόκριση πολλών νέων ανθρώπων στην εκδήλωση του ΚΚΕ ως και την παρουσία πολιτών που μέχρι τώρα οι σχέσεις τους με το κόμμα ήταν ανύπαρκτες ή είχαν ατονήσει, γεγονός που θέτει σε εγρήγορση και επιφυλακή ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό ενόψει των κρίσιμων βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ