Πολυσέλιδη επιστολή με την οποία ζητούν απαντήσεις για το αν τελικά θα δημιουργηθεί το πάρκο ορεινών δραστηριοτήτων στη θέση «Σταυρός», όπως και για την καθυστέρηση κατασκευής του δρόμου προς Αθαμάνιο, λάβαμε προχθές Δευτέρα.


Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι, Αδελφότητας Θεοδωριανιτών Άρτας Ιωάννης Λιούκας, Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Θεοδωριάνων Λάμπρος Τζαλοκώστας, Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ» Ιωάννης Παπαγιάννης, Συλλόγου «Οι Ορεινοί» Δημήτριος Στεργιούλης και Πολιτιστικού Συλλόγου Θεοδωριάνων «Άνθιμος Αργυρόπουλος» Ελευθερία Καψάλη. Την αποστέλλουν στον πρωθυπουργό, σε υπουργούς, στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Στύλιο, την βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ του νομού Χρήστου Γκόκα και τον δήμαρχο Κεντρ. Τζουμέρκων Χρ. Χασιάκο.
Οι φορείς έχουν απόλυτο δίκιο διότι η εξαγγελία για το ορεινό πάρκο δραστηριοτήτων στα Θεοδώριανα έγινε από την αρχή της θητείας της νυν κυβέρνησης, άρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την στασιμότητα που συνειρμικά παραπέμπει έργο στα χαρτιά.
Θυμόμαστε μάλιστα ότι παράλληλα με την εξαγγελία είχε δοθεί στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία με τους υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Άρτας της ΝΔ Γιώργο Στύλιο και δήμαρχο Κεντρ. Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο.
Βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον το περιεχόμενο της επιστολής, όμως επειδή όπως είπαμε απεστάλη την Δευτέρα όταν και σε πολύ μεγάλο ποσοστό οργανώνεται η ύλη της εφημερίδας, δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος για την δημοσίευσή της. Ως εκ τούτου πάμε για το επόμενο φύλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here