ΟΛΑ είναι έτοιμα για την παρουσίαση στην Άρτα του βιβλίου του συγγραφέα – λαογράφου και καλού συνεργάτη του «Τ» Σπύρου Νεραϊδιώτη, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


«ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ», όπως σημειώνεται στην πρόσκληση «αποτυπώνει τη μνήμη και το πείσμα μιας γενιάς που εξακολουθεί να νοσταλγεί τις μικρές πατρίδες και επιμένει να κρατά ανοιχτούς τους δρόμους επικοινωνίας με την αυθεντική έκφραση της ψυχής που πλημμύρισε τις κατάμεστες πλατείες της μεταπολεμικής εποχής».
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Άρτας (ΕΚΑ) και ο Λαογραφικός Όμιλος «ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Παύλος Στασινός (χειρουργός, ιατρός του ΕΣΥ), Δημήτρης Ντάλας (φωτογράφος – αρθρογράφος), Βαγγελιώ Μπρισένιου (εκπαιδευτικός – κοινωνιολόγος), Δημήτρης Βλαχοπάνος (φιλόλογος – συγγραφέας). Χαιρετίζουν: Γιώργος Αλιφτήρας (πρόεδρος ΕΚΑ), Σοφία Νάκη – Κασελούρη (αντιπρόεδρος Λαογραφικού Ομίλου «ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ). Προλογίζει και συντονίζει ο Πάνος Καραγιώργος (δικηγόρος).Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Γηροκομείο Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ