ΤΗΝ καρδιά της διάσημης σοπράνο Ελένης Καλένος «έκλεψε» η Άρτα, την οποία γνώρισε απ’ άκρου εις άκρον χάρη της πατροπαράδοτης φιλοξενίας που τής επιφύλαξε ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου», που διοργάνωσε το ανεπανάληπτο διήμερο κλασικής μουσικής στη «Διώνη» την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, το οποίο συζητιέται ακόμα.


Η Ελένη Καλένος ήρθε στην πόλη μας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Πέμπτη για να παρακολουθήσει το ρεσιτάλ πιάνου με τον κορυφαίο στη διεθνή σκηνή Δημήτρη Τουφεξή, ενώ η ίδια εμφανίστηκε την επόμενη μέρα. Στο ΚΤΕΛ την υποδέχθηκε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Εξάρχου, συμβολαιογράφος. Κατέλυσε στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» κι από εκεί, την ίδια μέρα, ξεκίνησε το οδοιπορικό με επιλογή την Κορωνησία για φαγητό, με θέα τον Αμβρακικό, για τον οποίο δεν έκρυψε τον θαυμασμό της.
Από την Κορωνησία «γραμμή» για το θρυλικό γεφύρι (φωτο), το οποίο δεν «χόρταινε» να βλέπει αλλά και να το περπατάει. Μεγάλος ο ενθουσιασμός της. Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) βόλτα στους δρόμους της πόλης και γνωριμία με την κοινωνική ζωή, ώσπου ήρθε το βράδυ, γνωρίζοντας την αποθέωση από το Αρτινό κοινό, για το οποίο έχει να λέει τα καλύτερα.
Όμορφες πράγματι στιγμές που τής κρατάει βαθιά μέσα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ