ΣΕ «θρίλερ» για την κοινωνική ζωή της πόλης μας εξελίχθηκε η ημέρα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, καθώς γίναμε μάρτυρες δύο δυσάρεστων γεγονότων.


Σοκ, εν πρώτοις, προκάλεσε η είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας συνανθρώπου μας καταγόμενου από την Αλβανία που διαμένει στην Άρτα. Πρόκειται για οικογενειάρχη 51 ετών με δύο παιδιά που έπεσε από το παλιό γεφύρι στον Άραχθο κι επειδή ένιωσε ότι το απονενοημένο διάβημα δεν έφερε αποτέλεσμα άρχισε να χτυπιέται με πέτρα.
Έγινε άμεσα αντιληπτός και όντας πολύ κοντά Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, ανασύρθηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Το δεύτερο περιστατικό έχει να κάνει με τον 42χρονο από την Άρτα που τον Απρίλιο του 2022 έκανε «βουτιά θανάτου» από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το πτώμα του οποίου αναζητούνταν. Ο 42χρονος γιατρός εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του. Όπως πρόεκυψε αυτοκτόνησε πέφτοντας στη θάλασσα και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.
Κοντά στον Άραξο, μετά από έξι μήνες, εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός. Εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έδειξε ότι επρόκειτο για τον 42χρονο. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους και στις δύο περιπτώσεις. Πραγματικά πολύ στενάχωρη ημέρα.
ΥΓ: Στην τελευταία (προχτές Δευτέρα) επικοινωνία που είχαμε με το νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της υγείας του αποπειραθέντος να βάλει τέλος στη ζωή του, μάς ειπώθηκε ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.
Τα περισσότερα τραύματα έφερε στις κνήμες από την πτώση του, τραύμα σε έναν από τους σπονδύλους του, για την αποκατάσταση του οποίου θα διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ώστε να χειρουργηθεί από ειδικό για τέτοια περιστατικά, ενώ τα χτυπήματα στο κεφάλι με πέτρα από τον ίδιο όταν κατάλαβε ότι παρέμεινε ζωντανός προκάλεσαν μόνο πληγές. Πάλι έκανε το θαύμα της η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ