ΚΑΙ επισήμως ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «Αρτινών Συνεργασία», του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη ο νυν αντιδήμαρχος Σωτήρης Χρηστούλης.


Η κάθοδός του έγινε γνωστή το περασμένο Σάββατο όταν ανάμεσα στους δυό δόθηκαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας που σηματοδοτεί κι αυτή τη φορά το άνοιγμα του δημάρχου προς τα κόμματα της κεντροαριστεράς, καθώς ο Σωτ. Χρηστούλης υπενθυμίζεται ότι είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα ήταν ένας εξ αυτών που υπέβαλε αίτηση για υποψηφιότητα βουλευτή Άρτας του εν λόγω κόμματος, την οποία με δήλωσή του ο ίδιος απέσυρε την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να δώσει ξανά τη μάχη των εκλογών στον Δήμο Αρταίων.
Σε ανάρτησή του ο Χρ. Τσιρογιάννης, επισημαίνει: «Διάβαζα και εγώ τα πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον δικό μας αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Σωτήρη Χρηστούλη, να δέχεται κρούσεις ώστε να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Όμως ο ίδιος είπε “όχι” γιατί τον κέρδισε ο Δήμος μας. Γιατί η αυτοδιοίκηση είναι μεγάλο μεράκι, γιατί εκεί βλέπεις το έργο σου να αποκτά ζωή κάθε μέρα. Και ο Σωτήρης ως αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και αποτέλεσμα σε όσες θέσεις ευθύνης κι αν βρέθηκε τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν, το ξέρει αυτό πολύ καλά.
Σήμερα ανανεώσαμε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο “Αρτινών Συνεργασία”, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η παράταξή μας είναι ένας χώρος δημοκρατικός, ενωτικός, χωρίς κομματικές παρωπίδες. Ένας χώρος που το μόνο που χρειάζεσαι είναι το διαβατήριο της προσφοράς, της δουλειάς, της συναδελφικότητας, της αίσθησης του δημόσιου συμφέροντος.
Φίλε Σωτήρη, συνέχισε να δίνεις καθημερινά τη μάχη βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας. Καλή επιτυχία το 2023!».
Και η λακωνική δήλωση του Σωτήρη Χρηστούλη στην δική του ανάρτηση: «Είκοσι δύο χρόνια και συνεχίζουμε με αγάπη, μεράκι και διάθεση για τον Δήμο που γεννηθήκαμε και ζούμε. Ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here