Έντονη είναι η κινητικότητα από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
και βουλευτή Άρτας της ΝΔ Γιώργο Στύλιο, από τη στιγμή που ανέλαβε το ευαίσθητο αυτό πόστο.


Ιδιαίτερα από 17 έως 23 Οκτωβρίου δεν πήρε κυριολεκτικά ούτε ανάσα. Το διήμερο 17 και 18 του μηνός βρέθηκε στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Υπουργών  Γεωργίας και Αλιείας (AGRIFISH) της ΕΕ. Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στην  Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 29ης Agrotica. Μια μέρα μετά ήταν κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα «Νέοι Αγρότες-Νέες Δυνατότητες – Νέες Χρηματοδοτικές Ευ-
καιρίες από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης» που συνδιοργάνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το ΓΕΩΤΕΕ.
Το τρέξιμο δεν σταματά εδώ. Στις 22 Οκτωβρίου μετέβη στην Αρχαία Ολυμπία και αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο σε δύο πάνελ του Olympia Forum 2022 με θέμα την καινοτομία και την αγροτική ανάπτυξη.
Ένα για την «Ευφυή Γεωργία και την ψηφιοποίηση του Αγροτικού Τομέα» και ένα δεύτερο για την «Αγροτική Οικονομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη». Επίσης μια μέρα μετά πήγε στα Μέγαρα για τον εορτασμό των 100 χρόνων Οινοποίησης του Πρώτου Αμπελουργικού Συνεταιρισμού που ιδρύθηκε στη χώρα μας. Εργασιομανής από τη φύση του ο Γιώργος Στύλιος, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε μία βδομάδα βρέθηκε σε δύο χώρες, σε τρεις Περιφέρειες της Ελλάδας απαριθμώντας πέντε συνολικά δράσεις. Χαλκέντερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here