ΚΑΛΑ, εκεί στη ΔΕΗ ξέρουν τι τους γίνεται ή έχουν χάσει εντελώς τη… μπάλα;

Συνεργείο πήγε και έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα από κλιμακοστάσιο σε πολυκατοικία επί της οδού Βίτσι 41, στην Άρτα, ενώ ο λογαριασμός είχε πληρωθεί κανονικά! Το ανήκουστο (αλλά τί… ανήκουστο όλα να τα περιμένουμε) γεγονός, μάς μεταφέρει ο και συνεργάτης του «Τ» Λάμπρος Γκολομάζος, διαχειριστής της πολυκατοικίας, ο οποίος υπηρέτησε ως υπάλληλος την ΔΕΗ και σήμερα είναι συνταξιούχος.
Καθ’ όλα ήρεμος, ευγενικός και χαμογελαστός άνθρωπος, αυτή τη φορά τον βρήκαμε πάρα πολύ εκνευρισμένο από τα παρατράγουδα της πρώην υπηρεσίας του. Διότι δεν ήταν μόνο ότι έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα που είχε πληρωθεί, χρησιμοποίησαν παράλληλα και τέχνασμα για να μπουν στην πολυκατοικία. Προφασίστηκαν, όταν τούς ρώτησε τί ζητάνε, όπως μας λέει ο Λάμπρος, ότι θέλουν να αντικαταστήσουν τον μετρητή του κλιμακοστασίου.
Όλα αυτά τα περίεργα και όμως αληθινά συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη όταν και στο κλιμακοστάσιο επικράτησε σκοτάδι. Πήρε αμέσως τηλέφωνο τον διευθυντή της ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενος φυσικά για την ιδιότυπη… καταδρομική επιχείρηση. Η απάντηση που έλαβε ήταν «ερχόμαστε να κάνουμε την επανασύνδεση…». Μέχρι την άλλη μέρα που είχαμε την συνομιλία με τον ενάρετο, τίμιο και τυπικότατο σε τέτοιες
περιπτώσεις συνδημότη μας, επανασύνδεση δεν έγινε.
Αλλά και να έγινε αργότερα, νομίζουμε ότι το μείζον είναι ότι μάλλον έχει χαθεί εντελώς ο έλεγχος από την ιδιωτική πλέον ΔΕΗ, που τείνει να καταντήσει εχθρός και φόβητρο για τους πολίτες. Και τί μάς περιμένει ακόμα να λέτε…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ