Ιατρικός Σύλλογος Άρτας
Ψήφισμα για τον θάνατο του μαιευτήρα – γυναικολόγου Στέφανου Παπακίτσου, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, με το οποίο εκφράζει την βαθιά του θλίψη, κάνοντας παράλληλα λόγο για απώλεια μεταξύ του ιατρικού κόσμου αλλά και για την κοινωνία.
Αναφέρει: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του μέλους του Στέφανου Παπακίτσου, μαιευτήρα – γυναικολόγου, που τον υπηρέτησε τόσο από την θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και ως εκπρόσωπος στον ΠΙΣ (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος).
Στις συνεδριάσεις μας διατύπωνε με ηρεμία και σύνεση τις απόψεις του, που τις περισσότερες φορές γίνονταν αποδεκτές από όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Συμπάσχουμε στην οδύνη της οικογένειάς του και μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους πολλούς φίλους του. Ο θάνατός του συνιστά απώλεια για όλους μας. Δεν θα πάψουμε να τον θυμόμαστε. Αιωνία του η μνήμη».

«Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή»
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο και συναγωνιστή Στέφανο Παπακίτσο. Μετά από 4 μήνες μάχης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά την ανακοπή που υπέστη πάνω στην ώρα ενός τοκετού φέρνοντας στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022 έφυγε από τη ζωή, τόσο νωρίς και τόσο άδικα.
Ο Στέφανος ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος και γιατρός. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρταίων με την Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή από το 2014 εκπροσωπώντας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό που ήταν και στην πραγματική του ζωή: ένας κοινωνικός αγωνιστής, ένας ενεργός πολίτης με σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος με ήθος, που αγαπούσε με πάθος τους ανθρώπους και τον τόπο του.
Ο Στέφανος ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει ως γιατρός μαιευτήρας-γυναικολόγος και ως άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να λογίζει χρόνο, κόπο, κόστος. Και σήμερα φεύγει για πάντα, αφήνοντας πίσω του, ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό και στην επαγγελματική αλλά και στην κοινωνική του δραστηριότητα.
Για εμάς όπως και για χιλιάδες ακόμη θα είναι πάντα εδώ μέσα από το κοινωνικό του έργο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη, στα παιδιά του και στην γυναίκα του, στους οικείους του, στους φίλους του και στους δικούς του ανθρώπους. Αντίο Στέφανε! Θα είσαι πάντα εδώ, στην καρδιά και στην ψυχή μας!

Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Άρτας
Τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παπακίτσου Στέφανου, ενός ανεκτίμητου ανθρώπου που πρωτοστάτησε στην δημιουργία και εν συνεχεία στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Άρτας έχοντας βαθιά ριζωμένες μέσα του την κοινωνική αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη και πρόσφερε χωρίς διακρίσεις σε όσους είχαν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ