«Ελέγχω το στήθος μου, σώζω τη ζωή μου», είναι το μήνυμα που απευθύνει ο «Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών και Φίλων Άρτας – Επιστήθιοι Φίλοι», δεδομένου  – όπως αναφέρει – ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

«Σταθερά πορευόμενος στην στήριξη καρκινοπαθών αλλά και σε δράσεις πρόληψης κατά του καρκίνου» όπως επισημαίνει, πρόκειται το προσεχές Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, να πραγματοποιήσει προς τούτο δράση. Η δράση που θα εκτυλιχθεί στο κέντρο της Άρτας (κάτω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο χώρο του πρώην ΣΕΣ, Σκουφά 79) περιλαμβάνει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα πρόληψης καθώς και την εξέταση-ψηλάφηση αλλά και την εκπαίδευση σε αυτοεξέταση μαστών από εξειδικευμένους εθελοντές γιατρούς, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας.

«Όσες κυρίες θέλουν να αποκτήσουν προτεραιότητα – αναφέρει – μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στέλνοντας γραπτό μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους και τη λέξη ¨ΨΗΛΑΦΗΣΗ¨ στο τηλέφωνο 6974313153. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και το Σάββατο στο περίπτερο του Συλλόγου έξω από το χώρο του πρώην ΣΕΣ. Σας περιμένουμε όλες το Σάββατο γιατί η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Ευχαριστούμε τους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και τον Δήμο Αρταίων για την στήριξή τους».

Την ανακοίνωση υπογράφει η πρόεδρος του ΔΣ Αγγελική Τσιρογιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ