ΕΚΛΕΙΣΕ η ημερομηνία για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης εκ βάθρων αίθουσας του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» Άρτας με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Ωνάση, ύστερα από διαμεσολάβηση της βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Όλγας Γεροβασίλη. Θα γίνουν το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 7:30 το απόγευμα.


Παρών, μεταξύ των άλλων, θα είναι ο πρόεδρος και ταμίας του Ιδρύματος Αντώνης Παπαδημητρίου, καθώς και αποστολή που θα ξεπερνά, όπως πληροφορούμαστε, τα πέντε άτομα. Το ποσό που διατέθηκε για την ανακαίνιση, περιλαμβάνοντας εργασίες που την καθιστούν σύγχρονη και λειτουργική, ανήλθε στο ποσό των 500.000 ευρώ περίπου. Όπως μάς αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπανταλούκας, οι εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και πλέον από τώρα και στο εξής θα είναι μια άλλη αίθουσα.
Διαθέτει 190 σταθερά και 40 κινητά καθίσματα και στα εγκαίνια έχουν προσκληθεί άπαντες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Μπανταλούκας. Προβλέπεται μάλιστα να είναι λαμπερά, όπως άλλωστε αρμόζει στον ιστορικό Σύλλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here