Με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πανέμορφη ορεινή Ροδαυγή, η 12η Γιορτή Κάστανου, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού «Η Αγία Παρασκευή».


«Ιδιαίτερα σημαντική – προστίθεται – ήταν και η συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, τον Σύλλογο Γυναικών Ροδαυγής και τον Σύλλογο «Φίλοι του Άμμου», τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά. Στην εκδήλωση υπολογίζεται ότι παρέστησαν περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες από την Άρτα και τις γύρω περιοχές, τους άλλους τρείς νομούς της Ηπείρου και την Δυτική Ελλάδα, αναδεικνύοντας την σημασία της εκδήλωσης, αλλά και των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων, του τσίπουρου και του κάστανου».
Τα έργα στην Ροδαυγή.Για μια αναδυόμενη τουριστική περιοχή που εξοπλίζεται με υποδομές, μίλησε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα τοπικά μας προϊόντα και η παράδοσή μας είναι δύο στοιχεία στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα ως Δημοτική Αρχή. Η Άρτα είναι γνωστή και περήφανη για τα προϊόντα της αλλά και για το άριστης ποιότητας κάστανο της Ροδαυγής και των Πιστιανών.
Η Ροδαυγή είναι ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός με εξαιρετικές υποδομές και εμείς προσπα- θούμε να φτιάξουμε ακόμα περισσότερες. Η ολοκλήρωση της πλατείας του χωριού, τα γήπεδα 5 επί 5, το γήπεδο τένις είναι μερικές απ’ αυτές. Παράλληλα, προχωρούμε στη σήμανση των μονοπατιών, γιατί ξέρω πόσο ελκυστικός είναι ο περιπατητικός τουρισμός για τους συμπολίτες αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ