ΕΝΑ πολύ ωραίο καλάθι γεμάτο με τοπικά προϊόντα, ανάμεσά τους και γλυκά του κουταλιού, ήταν το δώρο που προσέφερε ο Δήμος Νικ. Σκουφά (φωτο πάνω) στον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο περιθώριο του συνεδρίου του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» και Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την Μικρασιατική Καταστροφή.


Το δώρο προσφέρθηκε από τον καθ’ όλα δημοφιλή πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιο Βασίλη, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς της δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση που δεν μπόρεσε λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων (συνάντηση με πρέσβη στο Δημαρχείο), να είναι παρούσα. Υποψιαζόμαστε, ωστόσο, ότι θα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο για να τον καλωσορίσει και παράλληλα να του εξηγήσει τους λόγους της απουσίας της. Το λέμε διότι γνωρίζουμε καλά ότι έχουν ανοιχτή γραμμή, ιδιαίτερα μετά την αποδοχή της πρόσκλησης του Προέδρου να τιμήσει φέτος τις εκδηλώσεις στο Κομμένο, όπου ήταν ομιλητής.
Στο Μαρτυρικό Κομμένο γνωρίστηκε και με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθ. Βασίλη, με τον οποίο και είχαν σύντομη συνομιλία. Εν τω μεταξύ μόλις του αποκάλυψε πως ανάμεσα στο περιεχόμενο του καλαθιού υπάρχουν και ντόπια γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τα χέρια γυναικών του Πέτα, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν έκρυψε την αδυναμία του. «Τώρα είναι σαν να μου πατάς τον κάλο» είπε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νικ. Σκουφά. Γλυκός… όπως πάντα ο ίδιος.
Φαίνεται άλλωστε και από το φωτογραφικό ενσταντανέ με τον Αθανάσιο Βασίλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ