ΑΡΤΙΝΟ χρώμα και μάλιστα πάρα πολύ έντονο ήταν τόσο εκτός όσο και εντός των γραφείων της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών), κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην πρωθυπουργού με αφορμή το σκάνδαλο για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.


Τον Αλέξη Τσίπρα με καταγωγή από το Αθαμάνιο στην είσοδο του κτιρίου υποδέχθηκε ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία μαζί του ο εκλεκτός φίλος, αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ Μιχάλης Σακκάς. Αν κρίνουμε και από τα χαμόγελα ανάμεσα στους δυό, θα πρέπει να ήταν παράλληλα και πολύ ζεστή. Δεν μπορεί κάτι θα είπαν εισερχόμενοι στο κτίριο και για την ιδιαίτερη πατρίδα. Η αγάπη τους άλλωστε γι’ αυτή είναι εκπεφρασμένη και αποδεδειγμένη. Διατηρούν δεσμούς, επικοινωνία κι όταν παρέχεται η ευκαιρία από το βαρύ πρόγραμμά τους δεν την χάνουν ώστε να κάνουν και τις επισκέψεις τους.
Πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να σπάσει κανείς τους… κωδικούς προκειμένου να μάθει τι διαμείφθηκε. Για «Διασφάλιση του Απορρήτου» μιλάμε, οπότε το αφήνουμε σε μελλοντική καταγραφή από την ιστορία.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την αλλαγή της κυβέρνησης το 2015 όταν τα ηνία ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας το τιμόνι για πέντε χρόνια, εμπιστεύτηκε εκ νέου την θέση αντιπροέδρου της ΑΔΑΕ στον Μιχάλη Σακκά, άρα πρυτάνευσε η συναίνεση και η συναποδοχή προς το πρόσωπό του. Του οποίου το κούτελο ήταν και παραμένει πάντα καθαρό. Νάταν όλοι έτσι όσοι υπηρετούν τον δημόσιο βίο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ