ΕΙΝΑΙ πολύ σημαντικό ότι στην Άρτα ιδρύθηκε και θα λειτουργήσει και μάλιστα από τη φετινή χρονιά το Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, η στέγαση του οποίου θα γίνει σε αίθουσες του κεντρικού κτιρίου του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ και στο Εργαστήριο Γεωπονίας του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ουσιαστική ώστε να μπει η υπογραφή από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ήταν η συμβολή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στύλιου, του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και των αντιδημάρχων Παιδείας Χριστόφορου Σιαφάκα και Δημητρίου Ευαγγέλου (νυν), τους οποίους και ευχαριστεί.
Απ’ ότι όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, ήταν ιδέα και αποτέλεσε προσωπικό «στοίχημα» για την διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτερο- βάθμιας Εκπαίδευσης Παρασκευής Χαμπηλομάτη (φωτο), η οποία σήμερα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη για την σκληρή προσπάθεια που έκανε, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου και ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ