ΠΛΗΡΩΣ, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αναμένεται να αναλυθεί η εικόνα του νοσοκομείου σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, για την πραγματοποίηση της οποίας παρείχε την διαβεβαίωση ο πρόεδρός του Κώστας Τράμπας (φωτο), δικηγόρος.
Όταν τον ρωτήσαμε «πότε θα γίνει η συνεδρίαση» απάντησε ότι «μέσα στον Σεπτέμβριο προβλέπονται δύο, άρα για το νοσοκομείο θα διεξαχθεί σε μια από τις δύο». Αρνητικές εξελίξεις για το νοσηλευτικό μας ίδρυμα υπάρχουν και είναι κάτι που δύσκολα αμφισβητείται. Όπως φερ’ ειπείν τα κενά γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, ο μεγάλος φόρτος εργασίας εξ αυτού του γεγονότος, το ότι θα μπορούσαν να τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά για την ενεργειακή του αυτονομία κλπ.
Υπάρχουν όμως και πολλά θετικά που καλόν είναι να μην προσπεραστούν διότι θα αδικηθεί τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό. Η πανδημία για παράδειγμα αποτέλεσε ένα στοίχημα που εν πολλοίς κερδήθηκε.
Ως εκ τούτου να τα ακούσουμε όλα και μακριά από μηδενισμούς. Καλώς πάντως θα γίνει η συζήτηση, διότι τα Δημοτικά Συμβούλια δεν υπάρχουν για να γίνεται αναφορά μόνο στις χαλικοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, πράξεις αναλογισμού και προσκυρώ- σεων. Υπάρχει και για τα μεγάλα θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here