ΜΕ δύο νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλίζεται το νοσοκομείο Άρτας, το οποίο αξιοποιεί μ’ αυτόν τον τρόπο ως χρηματοδοτική πηγή το Ιnterreg Ελλάδα – Ιταλία που εντάχθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου.


Από το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ που εξασφαλίστηκε συνολικά για τις ανάγκες όλων των νοσοκομείων της Περιφέρειας, σ’ αυτό της Άρτας κατανεμήθηκαν 150.000 ευρώ. Αξιολογώντας τις προτεραιότητες, η διοίκηση προχώρησε την διαδικασία για την προμήθεια μηχανήματος υπερήχου με κόστος 95.000 ευρώ και ενός φορητού ακτινολογικού με 47.000 ευρώ.
Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις η γραφειοκρατία μπορούσε να φέρει πίσω την προμήθεια, ο διοικητής Ευάγγελος Ντάκουλας και τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να «τρέξουν» από μόνοι τους την διαδικασία.
Ύστερα από διαγωνισμό που διενεργήθηκε ανακηρύχθηκαν οι ανάδοχοι, οι οποίοι προέβησαν στην ενημέρωση ότι τα μηχανήματα θα εγκατασταθούν πριν την εκπνοή του Σεπτεμβρίου.
Κι αυτό εν αντιθέσει προς τα άλλα νοσοκομεία που υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να παρατηρείται καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου τους. Το νοσοκομείο Άρτας είναι το μοναδικό στην Ήπειρο που πήρε στις πλάτες του την υπόθεση και δικαιώθηκε, διότι κατάφερε να φέρει εις πέρας έγκαιρα την απαιτούμενη διαδικασία. Τα καλά να λέγονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ