Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων, ανοίγει τις πύλες της η 8η Πανελλήνια Έκθεση, μια διοργάνωση η οποία αποτελεί θεσμό για την βορειοδυτική και δυτική Ελλάδα.


Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Αρταίων και την Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ), θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εμποροπανήγυρη, που διατηρείται ζωντανή εδώ και πολλά χρόνια και κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου απ’ όλη την Περιφέρεια Ηπείρου και την Δυτική Ελλάδα.
«Τα εγκαίνια – τονίζεται στην ανακοίνωση – θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 7:30 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου. Παράλληλα θα λειτουργήσει και λούνα παρκ για τα παιδιά, καθώς επίσης ο χώρος διαθέτει και άνετο παρκινγκ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Η Πανελλήνια Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου και κατά την διάρκειά της θα φιλοξενηθούν παράλληλες εκδηλώσεις. Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι ως εξής: Από 10:30 το πρωί έως 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα έως 10:30 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 11 το βράδυ».
Από τον Δήμο απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή επαγγελματιών και επιχειρήσεων με δικό τους περίπτερο εξασφαλίζοντας αφενός την προβολή και αφετέρου συμβάλλοντας στην συνέχιση και ενδυνάμωση της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΔΑΕ ΟΤΑ www.adaeota.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ