Ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου και συνεχίζεται έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι, η συγκέντρωση σχολικών για παιδιά ευπαθών οικογενειών Δήμου Αρταίων.


Σύνθημα της εκστρατείας είναι «Πρώτο Κουδούνι Για Όλους» και απευθύνεται στα παιδιά τα έχουν ανάγκη. «Τα παιδιά που θα στηριχθούν με την πρωτοβουλία αυτή – τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου – είναι μέλη οικογενειών οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε δημοτικές κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου). Η Αρτινή κοινωνία μπορεί και αυτή τη φορά να βοηθήσει παιδιά ευπαθών οικογενειών ώστε να νιώσουν τη χαρά του σχολικού ξεκινήματος και της αλληλεγγύης.
Η συγκέντρωση γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου (οδός Αρτινών Πεσόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας 26810.24897). Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι: Σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές, σχολικά βοηθήματα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής. Τα είδη θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία στα παιδιά που τα χρειάζονται. Ο Δήμος Αρταίων θα μεριμνήσει για την δίκαιη και σωστή κατανομή ανά παιδί και σύμφωνα με τις ανάγκες της ηλικίας του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ