«ΜΕΓΑΛΗ τιμή αποτέλεσε για μας η πρόσκληση που λάβαμε από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Κώστα Σκούμα και η θερμή υποδοχή που τύχαμε από τον ίδιο προσωπικά και το γραφείο του, στην πρώτη μας συνάντηση από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής».


«Ο πρόεδρός μας Γεώργιος Λάκκας – τονίζεται – αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, του μετέφερε τις ευχές όλων μας για καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Εκφράσαμε την ιδιαίτερη τιμή που αισθανόμαστε, που ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου μας και της μεγάλης Αστυνομικής Ηπειρώτικης οικογέ- νειας, επελέγη για την κορυφή της Ελληνικής Αστυνομίας μας.
Κατόπιν ο κ. Λάκκας τον ενημέρωσε εκτενώς για τους στόχους και τις προσεχείς δράσεις μας, ζητώντας του να είναι παρών και αρωγός στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για την επίτευξη των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου. Τέλος, του προσφέραμε μια τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Συλλόγου μας, την οποία αμέσως τοποθέτησε σε περίοπτη θέση στο γραφείο του.
Ο κ. αρχηγός αφού άκουσε με μεγάλη προσήλωση τον πρόεδρο, μάς ευχαρίστησε για την παρουσία μας στο γραφείο του, συνεχάρη όλα τα μέλη του ΔΣ για τις προσπάθειες που κάνουμε κρατώντας ζωντανό και πρωτοπόρο τον Σύλλογό μας. Ταυτόχρονα εκδήλωσε την δέσμευσή του πως θα είναι πάντα παρών σε κάθε δράση μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το γραφείο του θα είναι διαρκώς ανοιχτό για μας και να μην διστάσουμε να ζητήσουμε την βοήθειά του σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Σύλλογός μας, προκειμένου να επιτυγχάνει τους σκοπούς του».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Κύριε Αρχηγέ, καλή επιτυχία στο έργο σας και ο Θεός να σάς δίνει δύναμη να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά σας».
Υπογράφουν ο πρόεδρος Γεώργιος Λάκκας και ο γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Γκούμας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ