ΩΡΑΙΑ, πάρα πολύ ωραία η τσιμεντόστρωση στο ανατολικό τμήμα της πλατείας Τριγώνου.

Μικρό βέβαια το εμβαδόν αλλά μόνο που σκέφθηκαν από το Δήμο Αρταίων πως ήταν απαραίτητη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Διότι από την περίοδο δημαρχίας Πάνου Οικονομίδη που κατασκευάστηκε η πλατεία έως σήμερα, παραμένει σε εκκρεμότητά ένα άφτιαχτο τμήμα της όπως βλέπετε και στην φωτο.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ανατολική πλευρά, επίσης, η πλατεία είναι ανοιχτή και δίπλα ένα οικόπεδο με αρκετό βάθος σε σχέση με την επιφάνειά της. Επειδή είναι ενσωματωμένη σε δαύτη και παιδική χαρά που πάντοτε σφύζει από ζωή, ελλοχεύει ο κίνδυνος για τα χειρότερα. Χαρακτηριστικό των παιδιών είναι να τρέχουν και οι γονείς που τα συνοδεύουν θέλουν να νιώθουν ότι είναι προστατευμένα, ώστε και οι ίδιοι να αισθάνονται ασφαλείς. Ελάτε όμως που δεν αισθάνονται!
Κανείς δεν γνωρίζει αν ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου θα το αξιοποιήσει και πότε. Έως τότε όμως κάτι πρέπει να γίνει ώστε η πλατεία να καταστεί ασφαλής. Διότι αν ό μη γένοιτο κάτι άσχημο συμβεί ο Δήμος θα τ’ ακούσει κι όχι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ