ΠΑΣΟΚ
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Άρτας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συντρόφου και συντοπίτη μας Δημήτρη Τσιρώνη, τον οποίο αποχαιρετά με οδύνη εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του.
Ο Δημήτρης Τσιρώνης διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας την περίοδο 2007-2009. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.
Τα τελευταία χρόνια έδινε με γενναιότητα μάχη με τον καρκίνο. Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Άρτας θα καταθέσει στεφάνι.

Όλγα Γεροβασίλη
«Μεγάλη η θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Τσιρώνη, που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, παλεύοντας γενναία σε μια άνιση μάχη.
Ο Δημήτρης ήταν ένας ακέραιος πολιτικός, πιστός στις ιδέες του, στις αξίες του, στις αρχές του. Πάνω απ’ όλα όμως ήταν ένας αξιοπρεπής, σεμνός, ανήσυχος και ανοιχτός στους άλλους άνθρωπος, που με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του, συνοδοιπόρος στις συζητήσεις μας, στις κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς μας για τα τεκταινόμενα στον τόπο. Δημήτρη, η απώλειά σου είναι μεγάλη αλλά θα μείνεις ζωντανός στη μνήμη μου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του».

Χρήστος Γκόκας
Αποχαιρετούμε το σύντροφο και πρώην συνάδελφο Δημήτρη Τσιρώνη, με θλίψη, αλλά και με ζωντανές τις μνήμες της πορείας και της προσφοράς του στον τόπο μας και στο ΠΑΣΟΚ, στη Δημοκρατική Παράταξη.
Ο Δημήτρης Τσιρώνης αγωνίστηκε σταθερά και επίμονα, συμμετέχοντας και αναλαμβάνοντας πολλές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης στη δημόσια και στην πολιτική ζωή της χώρας μας.
Εκλέχθηκε δύο φορές Βουλευτής Άρτας, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, δίνοντας με σθένος τις δικές του κοινοβουλευτικές μάχες.
Τελικά έχασε την άνιση μάχη, αντιμετώπισε όμως με γενναιότητα την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια.
Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

«Δημοτική Αναγέννηση»
«Οι παρακαταθήκες των κοινών, μεγάλων αγώνων μένουν, ακόμη και όταν οι άνθρωποι φεύγουν. Καλό ταξίδι Δημήτρη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ