ΤΟ θέμα με τους αρνητές των πάντων σχετικά με τον κορωνοϊό και την πανδημία, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων Κώστας Τράμπας (φωτο), δικηγόρος, το χειρίστηκε έτσι καθώς ακριβώς αρμόζει σ’ ένα δημοκρατικό θεσμικό όργανο.


Υπενθυμίζεται ότι οι αρνητές συγκέντρωσαν 52 υπογραφές προκειμένου, κατά την άποψή μας, περισσότερο για να δημιουργήσουν ντόρο παρά για να πείσουν περί των περίεργων θέσεών τους. Με πάνω από 25 υπογραφές πολιτών ο πρόεδρος δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά οπότε εισήγαγε το θέμα στην ημερήσια διάταξη κι όταν ήρθε η στιγμή της συνεδρίασης, εξήγησε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο να αποφασίσει εάν υπάρχει… ιός covid-19.
Ως εκ τούτου εισηγήθηκε την απόσυρσή του από την ημερήσια διάταξη, κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό από τους συμβούλους, με αποτέλεσμα οι 52 Αρτινοί πολίτες που έβαλαν την υπογραφή τους στην αίτηση για συζήτηση να αποχωρήσουν με άδεια χέρια. Ας κάτσουν τώρα να το κουβεντιάζουν μεταξύ τους, διότι με τόσα που τραβάει καθημερινά ο κόσμος από αυτό το κακό που μάς βρήκε, δεν έχει καμιά όρεξη να τους παρακολουθήσει. Όσο για την «κόντρα» που άνοιξαν οι αρνητές με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σιγά μην τους φοβηθεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ