Η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Άρτας να κρίνει ένοχη την εργοδοσία της «Ήπειρος ΑΕΒΕ» για τον εγκληματικό θάνατο του αδικοχαμένου 29χρονου Χρήστου Ζορμπά από ηλεκτροπληξία, είναι αυτονόητη, αποτελεί ηθική δικαίωση για την οικογένειά του, δικαίωση για τους μεγάλους αγώνες του λαού της Αρτας ώστε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, να προστατευθεί η ζωή της εργατικής τάξης.


Τώρα με ακόμη μεγαλύτερη ορμή πρέπει να γίνει το αποφασιστικό βήμα οργάνωσης στα ταξικά σωματεία, ενίσχυσης του αγώνα ώστε τα μέτρα υγείας και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς να επιβληθούν στην πράξη, να αυστηροποιηθεί το ποινικό πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών των εγκλημάτων.
Καμία αστική κυβέρνηση, κανένα αστικό κόμμα δεν μπορεί να κατοχυρώσει συνθήκες ασφάλειας και υγείας στη ζωή των εργατών, αφού μοναδική τους έγνοια είναι η διασφάλιση της καπιταλιστικής ανάπτυξης, το πραγματικό φυτώριο των εργοδοτικών εγκλημάτων.
Η Κομματική Οργάνωση Άρτας με όλες τις δυνάμεις θα συνεχίσει να πρωτοστατεί ώστε ο λαός να βάλει τη σφραγίδα στις εξελίξεις, να επιβάλλει το δίκιο του, να είναι ο Χρήστος Ζορμπάς ο τελευταίος νεκρός της τάξης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ