ΣΤΗΝ κατανομή των τομέων αρμοδιότητας προχώρησε σε συνεδρίασή της η ΝΕ Άρτας του ΠΑΣΟΚ, κι απ’ ότι είδαμε καταχωρήθηκαν σ’ όλους πλην της Σεβαστής Φέκα.


Δηλαδή εκτός του Αλέξη Σερέτη που εκλέχθηκε γραμματέας με αρμοδιότητες βρίσκονται οι εννιά χωρίς στον κατάλογο να υπάρχει το εν λόγω μέλος της ΝΕ. Όπως άλλωστε το κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η εφημερίδα μας απευθύνθηκε στην ίδια, η οποία και ξεκαθάρισε με την αλήθεια που την διακρίνει τι συνέβη.
Η Σεβαστή Φέκα, λοιπόν, ζήτησε να οριστεί αρμόδια επί του Οργανωτικού, επισημαίνοντας προς τους συντρόφους της ότι είναι αντικείμενο που το γνωρίζει πάρα πολύ καλά λόγω της μακροχρόνιας θητείας της στα εύκολα και στα δύσκολα εκ των έσω στο κόμμα, και επίσης πως διαθέτει εμπειρία, πλην όμως δεν εισακούστηκε. Ως εκ τούτου ζήτησε να εξαιρεθεί από την κατανομή των τομέων αρμοδιότητας.
Όσοι γνωρίζουν την Σεβαστή δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν αφιερώνεται με πάθος στα καθήκοντα που της ανατίθενται στο κόμμα, επομένως δεν θάπρεπε να αξιολογηθεί και παράλληλα να κριθεί το αίτημά της;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ