Την δική τους πλατεία και παιδική χαρά αποκτούν πλέον οι κάτοικοι των Κεραματών μετά την υπογραφή σύμβασης από τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τον ανάδοχο του έργου.

Το παρόν στην υπογραφή έδωσαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο πρόεδρος των Κεραματών Δημήτρης Κατσαρός, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, ο ιερέας του χωριού πατήρ Ιωάννης και από την ανάδοχο εταιρεία ο Γιάννης Τσιρώνης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 320.000 ευρώ και θα καλυφθεί αποκλειστικά με πόρους του Δήμου Αρταίων.
Η πλατεία που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων πρόκειται να καλύψει 1.500 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας που θα αποτελεί συνέχεια του αύλειου χώρου του.
Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνονται παιδική χαρά με περίφραξη και δάπεδο ασφαλείας, πεζοδρόμιο περιμετρικά της πλατείας με τις απαραίτητες υποβιβάσεις για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ, πλάκες για τα άτομα με πρόβλημα όρασης, φωτιστικά τύπου LED, παγκάκια, παρτέρια με χαμηλό πράσινο, ψηλά δέντρα για σκίαση και υπαίθρια όργανα γυμναστικής.
«Προχωράμε με την υλοποίηση έργων βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Ο σχεδιασμός και οι προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια ως Δημοτική Αρχή γίνονται πράξη υλοποιώντας το πρόγραμμά μας», σχολίασε ο δήμαρχος Αρταίων. Ταυτόχρονα μετέφερε τις ευχαριστίες του προς τον μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο για την δωρεάν παραχώρηση της έκτασης προκειμένου να κατασκευαστεί η πλατεία, καθώς τον ιερέα του χωριού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ