ΔΥΟ καταστήματα στην πόλη μας έκλεισε η τράπεζα Πειραιώς, ένα που βρίσκονταν επί της Β. Πύρρου και Ελ. Βενιζέλου και το δεύτερο επί της περιοχής Σκοπευτηρίου.


Προκειμένου να διευκολύνονται οι συναλλασσόμενοι άφησε σε λειτουργία ένα ΑΤΜ στο Σκοπευτήριο, όμως όπως μάς ανέφερε φίλος αναγνώστης το απέσυρε κι αυτό κατά το προηγούμενο διάστημα. Εύλογο το ερώτημά του που λέει: «Καλά, οι νέοι μπορούν να διανύουν εύκολα τις αποστάσεις για την εξυπηρέτησή τους, για τους ηλικιωμένους και τους συνταξιούχους δεν νοιάζονται καθόλου;».
Θα νοιάζονταν – φίλε μας – αν διακρίνονταν για το ανθρώπινο πρόσωπό τους, υπάρχει όμως τράπεζα με τέτοια δείγματα; Νούμερα και αριθμοί είμαστε μόνο για δαύτες. Κι αν βρεθούμε στην ανάγκη ως δανειολήπτες δεν τόχουν σε τίποτε να μάς κάνουν άστεγους! Όπως στην περίπτωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού που της κάνουν έξωση ύστερα από πλειστηριασμό του σπιτιού της στα Άνω Ιλίσια για 15.000 ευρώ!
Σιγά, λοιπόν, μην υπολογίσουν τον ηλικιωμένο και τον συνταξιούχο για την ταλαιπωρία που θα υφίσταται για τις συναλλαγές του! Βρίσκουν όμως
και τα κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ