Ο Χρήστος Γεώργος (φωτο) επρόκειτο να προταθεί για πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών νομού Άρτας.


Ο Χρήστος Γεώργιος εκλέχθηκε με την πλειοψηφούσα παράταξη της ΔΗΣΥ (Δημοκρατικής Συνεργασίας) που έλαβε τέσσερις έδρες στις εκλογές για ανάδειξη νέου Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη. Χτες (Τρίτη 21 Ιουνίου) το απόγευμα, επρόκειτο να συνεδριάσει για την συγκρότηση σε σώμα.
Με την ίδια παράταξη, που αναφέρεται στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο, εκλέχθηκαν επίσης οι: Γιώργος Παλαιοδήμος, Αλεξάνδρα Βάγκη και Αντιγόνη Πριοβόλου.
Από την ΔΑΚΕ (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών) εκλέχθηκαν η Δήμητρα Λάμπρου και ο Φώτης Βάσιος. Από την ΑΣΕ (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών) οι Αθανάσιος Βόλλας και Σπυρίδων Γούσιας και από την ΑΡΠΕ (Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών) ο Ιορδάνης Στεφανίδης.
Εις ότι αφορά τον Χρήστο Γεώργο που η ΔΗΣΥ αναμένεται να προτείνει για την θέση προέδρου, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εμπειρία καθότι υπήρξε πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου κατά τα έτη 2007-2008, ενώ επί μια δεκαετία υπήρξε αιρετό μέλος ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ).
Η διδασκαλική του εμπειρία προσμετράται ήδη σε 34 συναπτά έτη, ενώ έχει διατελέσει και διευθυντής στο Ειδικό Σχολείο Άρτας, όπου σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται ως δάσκαλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ