Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στύλιου στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΓΑ, υπεγράφη και οριστικοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, η πληρωμή για τον παγετό Ιανουαρίου 2022 στην Άρτα και την Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, 3.335 παραγωγοί στο νομό μας θα λάβουν αποζημιώσεις ύψους 4.3 εκατ. ευρώ. Σε ολόκληρη την Περιφέρεια οι παραγωγοί είναι 3.748 και θα λάβουν αποζημιώσεις ύψους 4.6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού «όλοι οι δικαιούχοι άρχισαν να λαμβάνουν το σύνολο του ποσού που τους αναλογεί από το πρωί σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου», όπως άλλωστε είχε σημειώσει σε σχόλιό του ο «Τ» στο προηγούμενο φύλλο. Στην ανακοίνωση του κ. Στύλιου επισημαίνεται πως «επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να δοθούν τα χρήματα στους παραγωγούς από τον ΕΛΓΑ, μεσολαβούσαν από 14 έως 18 μήνες».

Ο ίδιος δήλωσε: «Καταλαβαίνω τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις αγωνίες των παραγωγών της Άρτας. Γι’ αυτό, όπως είχα πει και είχαμε δεσμευτεί ως κυβέρνηση, “τρέξαμε” την όλη διαδικασία των εκτιμήσεων γρήγορα και την ολοκληρώσαμε σε σύντομο χρόνο. Το είπαμε το κάναμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ