«Μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με μεγάλη διάθεση για δυναμική επανεκκίνηση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σ’ όλο τον Δήμο Ζηρού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαΐου η συνάντηση με εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου που εκδόθηκε.


Στη συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, ο αρμόδιος επί θεμάτων πολιτισμού αντιδήμαρχος Χρήστος Γκάρτζιος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Συλλόγων και φορέων για την πρόθεση του Δήμου να στηρίξει πολύπλευρα τις φετινές εκδηλώσεις αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Ταυτόχρονα σημείωσε ότι και φέτος θα διατεθούν χρήματα για την στήριξη των εκδηλώσεων, η οποία θα έγκειται κυρίως σε ηχητική κάλυψη και διάθεση καρεκλο-τραπεζιών και παταριού. Τόνισε επίσης ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα επιχορήγησης Συλλόγων για τις δραστηριότητές τους, υπό την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Ο κ. Γκάρτζιος ζήτησε από τους εκπροσώπους των Συλλόγων και φορέων να ενημερώσουν εγγράφως τον Δήμο το αργότερο έως 25 Μαΐου για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ώστε να γίνει ο προγραμματισμός του «Πολιτιστικού καλοκαιριού» και στη συνέχεια να εκπονηθεί το καλεντάρι.
«Πρόθεσή μας -συμπλήρωσε- είναι να διοργανώσουμε ειδική εκδήλωση σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής που είναι η 21 Ιουνίου (θα γίνει το τριήμερο από 24 έως 26)». Για την συγκεκριμένη εκδήλωση καλούνται οι Σύλλογοι να εκφράσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους, καθώς και προτάσεις που τυχόν έχουν το αργότερο έως τις 20 Μαΐου.
Στον διάλογο που ακολούθησε, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Συλλόγους και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του “Πολιτι- στικού καλοκαιριού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ