Η αντίστροφη μέτρηση για το ARTA 3rd Scale Model Show ξεκίνησε. Παρά τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας τα μέλη της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας κατάφεραν να είναι όλα έτοιμα έτσι ώστε μεθαύριο Παρασκευή 20 Μαΐου η πόλη μας να υποδεχθεί για το τριήμερο 200 και πλέον συμμετέχοντες και επισκέπτες.


Η έκθεση θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΚΡΟΝΟΣ», στον 1ο όροφο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας, η είσοδος και παραμονή στην αίθουσα απαιτεί μόνο την χρήση μάσκας. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Παρασκευή από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ (κατά τις πρωινές ώρες θα γίνεται η παραλαβή των εκθεμάτων). Σάββατο 21 Μαΐου από 9 το πρωί έως 3:30 το απόγευμα και 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ. Κυριακή 22 Μαΐου από 10 το πρωί έως 5 το απόγευμα.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων και των εκθεμάτων έχουν περάσει κατά πολύ τόσο τις προσδοκίες όσο και τα νούμερα των προηγούμενων ετών.
Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες υψηλοτάτου επιπέδου και θα έχουν τον δικό τους ενεργό ρόλο και στην φετινή εκδήλωση, ψηφίζοντας το έκθεμα της αρεσκείας τους που θα λάβει το βραβείο κοινού.
Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί «τους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που στήριξαν για μια ακόμη χρόνια την προσπάθεια μας». Να πάμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ