Ήρθε, είδε και απήλθε. Χωρίς να αφήσει κάτι πίσω της.


Ο λόγος για την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας σε νοσοκομεία της Ηπείρου. Στο πρόγραμμά της χώρεσε και μια συνάντηση με τον δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος έθεσε μετ’ επιτάσεως το ζήτημα της μετατροπής του παλαιού νοσοκομείου Άρτας σε… γκαράζ.
Απίθανο… κόλλημα προκειμένου αυτός ο εξαιρετικός χώρος που εκτός του ότι φιλοξενεί το – εξαιρετικά λειτουργικό και βολικό για τους πολίτες – Κέντρο Υγείας και άλλες δημόσιες δομές να μετατραπεί σε πάρκινγκ.
Τι και αν από χρόνια διαθέτει όλες τις υποδομές και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την λειτουργία του άκρως απαραίτητου Κέντρου Αποκατάστασης, το μόνο που ενδιαφέρει την διοίκηση του Δήμου είναι να μετατραπεί σε πάρκινγκ.
Πέραν του σεβασμού και της ηθικής υποχρέωσης στο αίτημα του δωρητή να λειτουργεί ως χώρος παροχής υπηρεσιών υγείας, υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές αξιοποίησης, αλλά η φαντασία της τοπικής εξουσίας είναι τόσο κοντόθωρη!
Είναι δυνατόν; Η εμμονή τους θυμίζει το κλασικό ανέκδοτο αυτού που γκρεμίζει την έπαυλη για να πουλήσει το… οικόπεδο. Κ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ