ΜΙΑ πολύ καίρια ερώτηση απηύθυνε προς την Δημοτική Αρχή στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας («Δημοτική Αναγέννηση») Σωτήρης Βασιλάκης (φωτο), η οποία μάλιστα συνάδει και με το κλίμα των ημερών λόγω του «ηλεκτροσόκ» των καταναλωτών από τους λογαριασμούς του ρεύματος.


Ρώτησε, λοιπόν, αν οι ιδιώτες πάροχοι αποδίδουν στον Δήμο τα δημοτικά τέλη που εισπράττουν για λογαριασμό του από τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος. Με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη να απαντά ότι υπάρχουν οφειλές, οι οποίες εκτιμάται ότι ανέρχονται στο ποσό περίπου των 300.000 ευρώ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως αν δεν το αποδώσουν ο Δήμος θα κινηθεί νομικά.
Αν αλήθεια κάποια ή κάποιες από αυτές τις εταιρείες ρίξουν «κανόνι» διότι κι αυτό το έργο τόχουμε ζήσει εν Ελλάδι, ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα, οι καταναλωτές ενδεχομένως; Όχι τίποτε άλλο αλλά αυτοί θα εμφανίζονται σαν «μπαταχτσήδες», την ίδια στιγμή που ο πάροχος και η παρέα του θα γλεντάνε σε καμιά παραλία της Μυκόνου!
Αυτές είναι ερωτήσεις και μπράβο στον φίλο Σωτήρη που ανέδειξε το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ