«ΣΤΗΝ πορεία της νέας αλλαγής θα είμαι και εγώ εκεί» αναφέρει σε δήλωσή της προς τον «Τ» η Βούλα (Παρασκευή) Ζώγκα (φωτο), η οποία με πολύ καθαρή σκέψη εξηγεί τους λόγους που έλαβε την απόφαση να είναι υποψήφια τόσο για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ όσο και για το συνέδριο.


Θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της ιδιαίτερα με το σημείο στο οποίο κάνει αναφορά περί «επαναφοράς της πολιτικής στο προσκήνιο», καθώς πράγματι έχει υποχωρήσει επικίνδυνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζει έδαφος η ευτέλεια, η απαξία, η ελαφρότητα. Βγαλμένη μέσα από τον χώρο της παραγωγής, η Βούλα Ζώγκα δηλώνει: «Στην πορεία της νέας αλλαγής θα είμαι και εγώ εκεί.
Στην νέα πορεία της ανανέωσης που δρομολογεί το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη θα είμαστε όλοι εκεί. Θέλω να προσφέρω και εγώ με τις πενιχρές μου δυνάμεις για να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο έτσι που μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί.
Εργάζομαι στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και διατηρώ με τον γιο μου πτηνοτροφική μονάδα στην γέφυρα Καλογήρου.
Το 2019 ήμουν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη ”Ήπειρος Όλον”. Στις εκλογές της 8ης Μαΐου θα είμαι υποψήφια για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας και για το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
Ζητώ την ψήφο των μελών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν καταφέρω να εκλεγώ».
Μήπως τελικά υποψήφιοι σαν τη Βούλα Ζώγκα που προέρχονται από τον χώρο της παραγωγής είναι πιο χρήσιμοι από ποτέ και στην πολιτική; Σκεφτείτε το…
ΒΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ