Με την κάτωθι ανακοίνωση συνοδεύει την αίτηση για υποψηφιότητα βουλευτή Άρτας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Άλκης Παπαχρηστάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώην γραμματέας της ΝΕ, πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν αναπληρωτής γραμματέας Αθλητισμού του κόμματος.


«Φίλες και φίλοι, με αίσθημα υπευθυνότητας σάς ενημερώνω πως υπέβαλα επίσημα το αίτημα υποψηφιότητάς μου για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ‘’ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής’’ στο νομό Άρτας ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές οριστούν και πραγματοποιηθούν.
Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη την ριζική αναγέννησή της για να γίνει εφικτή η ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε ισότιμες ευκαιρίες σ’ όλους τους Έλληνες πολίτες.
Ως εκ τούτου, έλαβα την απόφαση και με πλήρη συναίσθηση του χρέους μου απέναντι στην παράταξη και τους συντοπίτες μου, έθεσα την υποψηφιότητά μου δια μέσου της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας.
Μέσα από την εν γένει πορεία μου τόσο ως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας στα πλέον δύσκολα χρόνια όσο και ως αναπληρωτής γραμματέας στον τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, έχω την βεβαιότητα πως απέκτησα την απαιτούμενη εμπειρία προκειμένου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες που μου αναλογούν στον τόπο όπου γεννήθηκα και ζω.
Υπήρξα ανέκαθεν “ΣΤΑΘΕΡΌΣ” και πιστός στις αξίες και στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, και παραμένω πάντοτε στρατιώτης ταγμένος σε κάθε προσπάθεια για την πολυπόθητη ολική επαναφορά της παράταξης.
Βρίσκομαι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης που θα δώσουμε με στόχο μια καλύτερη Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο για την αγαπημένη μας Άρτα, για την νέα γενιά, για την ανάπτυξη του νομού μας.
Για τους λόγους αυτούς επέλεξα ΣΉΜΕΡΑ να γνωστοποιήσω επισήμως και στους συμπολίτες μου, ειδικότερα και στους συμπατριώτες μου, συνολικά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή στο νομό, γιατί στην πολιτική ΔΕΝ υπάρχει ποτέ το ‘’νωρίς’’.
Πιστεύω ακράδαντα στην τελική επιλογή μου για το ψηφοδέλτιο και θα σταθώ και αυτή τη φορά δίπλα σ’ όλους τους πολίτες της Άρτας, ενεργώντας σταθερά με ήθος και απόλυτα εναρμονισμένος με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος».

Με τιμή Άλκης Παπαχρηστάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ