Η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards και κατόρθωσε να κατακτήσει συνολικά επτά βραβεία για τα προϊόντα της.

Συγκεκριμένα, το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, απέσπασαν το Πλατινένιο Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης, την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία Τυροκομικά Προϊόντα, ενώ η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή και το ΗΠΕΙΡΟΣ Σαγανάκι (το οποίο προς το παρόν διατίθεται μόνο στις αγορές του εξωτερικού), κατέκτησαν το Χρυσό Βραβείο. Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν, επίσης, το Ταλαγάνι και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ (Λευκό) Τυρί, αποσπώντας από ένα
Ασημένιο Βραβείο.
Τα Mediterranean Taste Awards έχουν στόχο να τονίσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και προβολής των πιο καινοτόμων, εξαιρετικών σε γεύση προϊόντων. Τα brands τροφίμων και ποτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό αξιολογούνται από μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων τροφίμων και ειδικών στην γαστρονομία.
Η διευθύντρια μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ,
Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά με
την βράβευση: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που επτά ελληνικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι, αφοσίωση και τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιό μας στην Άρτα, ξεχώρισαν για την γεύση τους σ’ έναν κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό, όπως τα Mediterranean Taste Awards».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ