Με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Γενικής Γραμματείας Υποδομών κ. Μαρίας Γεράρδη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 200.000 ευρώ, η διάθεση ισόποσης πίστωσης, καθώς και η μεταβίβασή της, στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση της βατότητας της δημοτικής οδού Γουριανών – Χρυσοσπηλιώτισσας».


Σύμφωνα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργο Στύλιο (φωτο), η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Με αφορμή την συγκεκριμένη απόφαση, ο κ. Στύλιος δήλωσε: «Η υλοποίηση του έργου θα βελτιώσει σημαντικά την πρόσβαση στο μοναστήρι Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
Για μια ακόμη φορά ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, ανταποκρίθηκε άμεσα στα δίκαια αιτήματα των Αρτινών. Παραμένουμε στο πλευρό των πολιτών, εργαζόμαστε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ