Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) ΝΔ Άρτας πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 18 Μαρτίου, η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού του κόμματος Θεοπίστη Κρυσταλλίδου και ο συντονιστής της γραμματείας εθελοντισμού Βασίλης Παπαχρήστου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, η κ. Κρυσταλλίδου συναντήθηκε με τα μέλη της, καθώς επίσης με τα μέλη των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις) και των Τομέων Διεύρυνσης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εθελοντισμό ως ανιδιοτελή προσφορά έργου προς τον συνάνθρωπο, επισημαίνοντας πως η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα της ΝΔ και του πρωθυπουργού προσωπικά.
Σε συνεδρίαση που ακολούθησε τόνισε ότι σκοπός της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού είναι να καλλιεργήσει και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό και την ενεργό συμμετοχή των μελών και των φίλων της ΝΔ σε κάθε γωνιά της χώρας μας καθώς και την συνεργασία με φορείς και οργανώσεις εθελοντικής προσφοράς και να συμπράττει μαζί τους». Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας Νικόλαος Σπύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ