Τόλμησαν να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Πρόκειται για 24 επαγγελματίες αυτοκινητιστές TAXI που τον Μάιο του 2017 αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους Σωματείο, εφαρμόζοντας το σύστημα τηλεματικής στην παροχή υπηρεσιών τους. Δημιούργησαν, λοιπόν, το «ΤΑΧΙ & GO», με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, την ταχύτητα και την μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Και το πέτυχαν.

Πώς; Έθεσαν στην διάθεση του πολίτη την τεχνολογία και έτσι κέρδισαν την εμπιστοσύνη του. Με το σύστημα τηλεματικής ο πελάτης βλέπει το στίγμα του ΤΑΧΙ που κάλεσε, ενώ αυτόματα στα 100 μέτρα πριν το σημείο συνάντησης γίνεται επιστροφή κλήσης που ενημερώνει ότι «το ΤΑΧΙ σας έφτασε». Κάθε ενημέρωση παρέχεται είτε τηλεφωνικά είτε και μέσω εφαρμογής στα smartphones. Η ασφάλεια, επίσης, εξασφαλίζεται για όλους, καθώς το στίγμα του ΤΑΧΙ είναι πάντα στην διάθεση του ενδιαφερόμενου πελάτη.
Για το σύστημα που εφάρμοσε όσο και την συνολική φιλοσοφία που το διέπει, το ΔΣ του Σωματείου έχει δεχθεί επισκέψεις και ερωτήσεις από επαγγελματίες άλλων πόλεων απ’ όλη τη χώρα. Πρόεδρος του τότε νεοσύστατου Συλλόγου ήταν ο Σπύρος Παππάς, ο οποίος υποστήριζε με σθένος το νέο εγχείρημα. Οι συνάδελφοί του αναγνωρίζουν σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις πόσο δραστήριος είναι και για τρίτη συνεχόμενη θητεία ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας.
Έτσι, ο Σπύρος Παππάς είναι εκ νέου πρόεδρος του Σωματείου, στο ΔΣ του οποίου εκλέχθηκαν επίσης οι: Νικόλαος Γεωργίου (αντιπρόεδρος), Δημήτριος Μπαλάφας (γραμματέας), Ελευθέριος Κολιοπάνος (ταμίας), Θεόδωρος Ευαγγέλου (μέλος).
Ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του είναι τα 40 έτη και σύμφωνα με τον πρόεδρό του, το «ΤΑΧΙ & GO» απολαμβάνει την στήριξη του κοινού. «Νιώσαμε προφανώς κι εμείς την κρίση, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, διότι μας στηρίζει ο κόσμος με τον οποίο έχουμε πολύ καλή επαφή», δηλώνει στον «Τ» ο Σπ. Παππάς.
Ο ίδιος όσο και τα μέλη του νέου ΔΣ αλλά και συνολικά οι επαγγελματίες του Σωματείου, όπως επισήμανε, θα συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό.
Μοναδικό στόχο έχουν την ταχύτητα, την ασφάλεια, την συνέπεια και την ευγένεια. Παράλληλα, ανάμεσα στα όσα δίνουν έμφαση τα μέλη του Σωματείου είναι η καθαριότητα και ο κλιματισμός το καλοκαίρι σ’ όλα τα οχήματα του «ΤΑΧΙ & GO».
«Όλα όσα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε έχουν εκτιμηθεί από το κοινό, με το οποίο αναπτύξαμε πλέον μια πολύ καλή σχέση» τόνισε ο πρόεδρος Σπύρος Παππάς.
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν έκαναν το άλμα για την δημιουργία του «ΤΑΧΙ & GO» πρωτοπόρησαν στην Ελληνική περιφέρεια και στην Ήπειρο βέβαια. Κανείς δεν τους εγγυήθηκε εκ των προτέρων ότι θα πετύχουν. Μόνη εγγύηση είχαν το πάθος με το οποίο πίστεψαν και αγκάλιασαν την ιδέα, όπως και η επιμονή στην δουλειά τους ώστε να την εξελίξουν. Αποτελούν, λοιπόν, ένα ακόμη μικρό παράδειγμα μεγάλης αξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ