ΕΛΛΕΙΨΕΙ ιατρικού προσωπικού στο Ακτινολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Άρτας, σταμάτησαν, προς το παρόν τουλάχιστον, οι μαστογραφίες.


Επιπτώσεις, ωστόσο, δημιουργούνται και με τις αξονικές τομογραφίες, που γίνονται μόνο για τους εσωτερικούς ασθενείς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις για κάποια εξωτερικά περιστατικά ύστερα από ραντεβού. Στο εν λόγω Τμήμα απέμειναν μόνο τρεις γιατροί που καλούνται να φέρουν εις πέρας έναν πάρα πολύ μεγάλο όγκο δουλειάς, στον οποίο είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταποκριθούν. Αρκεί να σας πούμε ότι τον προηγούμενο μήνα έγιναν πάνω από 760 αξονικές.
Ελλείψεις, όμως, το Ακτινολογικό Τμήμα δεν εμφανίζει μόνο σε ότι αφορά το ιατρικό προσωπικό. ίδια είναι η εικόνα και με τους τεχνολόγους – ακτινολόγους και χειριστές – εμφανιστές, που ξεπερνούν καθημερινά τα όρια αντοχών τους. Αυτή τη στιγμή παρέχουν τις υπηρεσίες τους 11 από 35 που είναι οι οργανικές θέσεις. Ηρωικώς μαχόμενοι. Πάλι καλά που στέκονται όρθιοι!
Όσο για τις μαστογραφίες και τις αξονικές που σταμάτησαν για τα εξωτερικά περιστατικά, την απάντηση καλούνται να δώσουν το υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια). Αν φυσικά νοιάζονται για την δωρεάν υγεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ