ΔΕΝ έχουμε την προσοχή μας στραμμένη μόνο στους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν
καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες τον αγώνα διαρκείας στα νοσοκομεία.
Την έχουμε και προς τους υγειονομικούς, οι οποίοι επειδή – για δικούς τους λόγους – δεν έκαναν το εμβόλιο, εξακολουθούν να τιμωρούνται με αναστολή εργασίας.
Εκτός εργασίας με την απόφαση του υπουργείου Υγείας βρίσκονται αυτή τη
στιγμή από το νοσοκομείο Άρτας 59 υγειονομικοί, από τους οποίους τέσσερις γιατροί και οι υπόλοιποι νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πολλοί εξ αυτών δοκιμάζονται σκληρά εξαιτίας της οικονομικής τους αδυναμίας να  ανταποκριθούν πλέον απέναντι στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε, οι 59 έχουν προχωρήσει στην σύσταση Ομάδας Ανεμβολίαστων Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, η οποία, πέραν των άλλων, έχει αναλάβει και κοινωνική δράση με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη των μετεχόντων σ’ αυτή. Για παράδειγμα απευθύνεται σε παραγωγούς και άλλους επαγγελματικούς χώρους, αγοράζοντας με φθηνότερες τιμές τα διάφορα προϊόντα, τα οποία διανέμει δωρεάν στα μέλη της Ομάδας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Κατά διαστήματα έως τώρα έχουν προσφερθεί με σημείο διανομής την αίθουσα «Διώνη» κρέας, αλλαντικά, λάδι,τυριά, βασιλόπιτες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γλυκά κλπ, με την προσπάθεια φυσικά να συνεχίζεται. Αποφασιστική της ενισχύσεως μαθαίνουμε ότι είναιη συμβολή όσων τα οικονομικά αποθέματα δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα.
Από τη στιγμή που η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού έχει περιοριστεί μόνο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και πρόσφατα στους άνω τους 60 ετών, ενώ όπως αναφέρουν και κόμματα της αντιπολίτευσης θάπρεπε να επεκταθεί και σ’ άλλες κατηγορίες όπως φερ’ ειπείν στους αστυνομικούς, δεν είναι άδικο να την πληρώνουν μόνο οι υγειονομικοί; Και μάλιστα με πολύ βαρύ οικονομικόκόστος; Αντί του μάννα… χολήν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ